Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle particuliere verkopen die wij doen en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen u als particuliere klant en ons.
De algemene voorwaarden worden bij het doen van een bestelling als bekend verondersteld. Bij het plaatsen van uw order worden de algemene voorwaarden beschikbaar gesteld op onze website.

Onze producten:
Onze producten worden middels waarheidsgetrouwe foto’s en beschrijvingen gepresenteerd. Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van de produkten.
De prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse assortiment- en prijswijzigingen, afhankelijk van de leveranciers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Tot 100 euro zijn de verzendkosten voor rekening van de koper, vanaf 100 euro is het gratis verzenden.
Bij uw bestelling wordt duidelijk aangegeven wat de verzendkosten bedragen.

De overeenkomst:
De door u gedane bestelling wordt door ons bevestigd middels een e-mail.
Ook wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een e-mail.
Ter bescherming van uw gegevens maken wij gebruik van een beveiligd computernetwerk. Voor uw betalingen kunt u gebruik maken van vooruitbetaling via de bank of van de in de webshop aangeboden betalingssysteem iDeal.
Bij uw order ontvangt u een mail met daarin een link naar uw factuur..

Het artikel is niet naar wens:
U heeft het recht artikelen te retourneren als deze niet aan uw verwachting voldoen, met uitzondering van meterwaren (produkten die per meter worden verkocht) en speciaal voor u samengestelde producten.
Indien u wilt retourneren, kunt u binnen 10 dagen na de datum op het poststempel het bestelde aan ons retourneren. Voorafgaand dient u een kennisgeving per e-mail aan ons te versturen, zodat wij op de hoogte zijn van uw retour te zenden producten. Verzendkosten voor deze retourzending zijn geheel voor uw rekening. Ook is de retour verzending voor uw eigen risico.
Het bedrag van aankoop zal op uw rekening worden gerestitueerd binnen 14 dagen nadat wij uw retour hebben ontvangen.
Retourzendingen dienen ons te bereiken in dezelfde staat als waarin deze aan u als koper werden verzonden. Verpakkingen mogen dus niet geopend zijn of anderszins beschadigd.
Het risico bij retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.

Levering:
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
De bestelde producten worden geleverd op het door u als koper aangegeven adres.
Alvorens de bestelling wordt verzonden ontvangt u hierover een e-mail.
Indien een artikel niet of slecht te leveren is, ontvangt u hierover per mail een bericht.
Het risico van beschadiging van producten is tot het moment van bezorging ons risico.

Verzendkosten:
Bij uw order worden de verzendkosten die van toepassing zijn aangegeven, kiest u voor verzekerd verzenden laat dat dan via email aan ons weten.
Afhalen kan natuurlijk ook zonder bijkomende kosten.

Betaling:
De bestelde goederen worden verzonden na betaling van het verschuldigde bedrag. Betalingen kunnen via een bankoverschrijving worden gedaan, of er kan gebruik worden gemaakt van iDEAL.

Klachtenregeling:
Indien u een klacht heeft, kunt u deze middels brief of email kenbaar maken. Deze zullen zo spoedig mogelijk worden afgehandeld.

Cookies:
Naast technische cookies voor de juiste werking van onze webshop maken wij ook gebruik van Google Analytics. GA is ingericht volgens de handleiding en voorwaarden van de Autoriteit Persoonsgegevens.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)