Verzend- en retourbeleid

Verzenden

Zodra uw bestelling door ons is ontvangen word deze binnen 1 – 3 werkdagen aan u verzonden. Uitgezonderd reserveringen en bestellingen die op aanvraag gemaakt worden.

U ontvangt van ons een e-mail zodra een artikel is verzonden. 


PostNL doet zijn best om uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen af te leveren. Aan de opgegeven levertijden kunt u echter geen rechten ontlenen. Kaat en klaar is niet aansprakelijk vertragingen door PostNL.

Ophalen

Bestelde artikelen kunnen ook opgehaald worden; in overleg en dus op afspraak. De bestelde artikelen kunnen opgehaald worden op het volgende adres:

Kaat en klaar
Oud cromstrijensedijk wz 130
3286BV Klaaswaal

Belangrijk is dat de optie ophalen is aangevinkt bij het kiezen van de verzendmethode. Daarna zal Kaat en klaar een afspraak maken om de artikelen op te halen.

Retouren

Mocht er ondanks de hoge kwaliteit een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering enkele voorwaarden.

U heeft het recht (herroepingsrecht) om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan ons te retourneren (op eigen kosten) 

Uitgezonderd afgeprijsde, sale, gepersonaliseerde of op bestelling gemaakte producten.

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

  • Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen.
  • Een kopie van uw factuur dient meegestuurd te worden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
  • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat in de onbeschadigde verpakking in een verzendverpakking (doos en/of envelope) teruggestuurd te worden.
  • Artikelen dienen  onbeschadigd te zijn.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
  • Bij het retour sturen van de artikelen zijn de verzendkosten voor de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
  • Wij adviseren u om de retourzending met verzendbewijs te verzenden. (retour sturen is altijd op eigen risico)
  • Voor het ruilen van artikelen gelden dezelfde voorwaarden als retourzendingen. (kosten van retourzending zijn voor de koper). Daarna kan het gewenste artikel via de webshop opnieuw besteld worden. (verzendkosten zijn voor de koper)

Indien bij het retourneren/ruilen van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Kaat en klaar het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 4 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

Kaat en klaar behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren indien niet binnen 14 dagen retour gestuurd, als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of (orginele verpakking) opzettelijk is beschadigd.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd en er geen mankementen zijn geconstateerd.

Retouradres

Kaat en klaar
Oud cromstrijensedijk wz 130
3286BV Klaaswaal